Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε  μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Στις παραγγελίες εκτός Κύπρου τα προϊόντα  αποστέλλονται και πάλι με courier σε δύο έως  επτά εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Η www.ramazotti.com.cy δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και  ανωτέρας βίας οπότε και  η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά.  Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν

Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

  1. Έξοδα αποστολής δεμάτων εντος Κύπρου συνολίκής αξίας μικρότερης των 89€ επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα 5€.Ανω των 89€ είναι η αποστολή είναι δωρεαν
  2. Έξοδα αποστολής δεμάτων εκτός Κύπρου συνολίκής αξίας μικρότερης των 250€ επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα 10€ με την προυπόθεση της επιλογής Standard Αποστολής .Ανω των 250€  η αποστολή είναι δωρεάν.Εφόσον επιλέξετε την Express Αποστολή η επιβάρυνση είναι 29€
  3. Όλα τα έξοδα ισχύουν για δέματα μέχρι 5 κιλών.  Για παραγγελίες βάρους άνω των 5 κιλών η χρέωση είναι  1€  ανά επιπλέον κιλό.